Lisenssisopimus ja sivuston käyttöehdot

Sopimuksen tärkeimmät kohdat

1. Et saa myydä palveluun kuuluvaa materiaalia

Saat käyttää asiakirjoja, materiaalia ja videoita testamentin laadinnassa, mutta et saa käyttää niitä kaupallisesti.

2. Joudut käyttämään omaa harkintaasi

Palvelumme sisältö koostuu yleisistä ohjeista, jotka eivät välttämättä sovellu sellaisenaan käytettäväksi yksittäisissä tapauksissa.

3. Sinulla on täysi 100 % rahat takaisin -takuu
Jos et ole tyytyväinen palveluumme, laita meille viestiä niin palautamme rahasi.

4. Voimme käyttää antamaasi palautetta markkinoinnissa
Voit halutessasi kieltää meitä käyttämästä kommenttejasi markkinoinnissa laittamalla meille viestiä asiasta.

Lisenssisopimus ja sivuston käyttöehdot – pitkä ja tylsempi versio

Tämä sopimus on laillisesti sitova sinun ja meidän, eli One Down Oy:n (2803680-6) välillä.

Ennen kuin käytät Helppotestamentti.fi -palvelua ja siihen sisältyvää materiaalia (myöhemmin Palvelua) tutustu huolellisesti tähän lisenssisopimukseen. Käyttämällä ja tilaamalla Palvelun hyväksyt tämän lisenssisopimuksen ehdot.

1. Saat Palveluun 30 päivän käyttöoikeuden

Tilaamalla Palvelun saat siihen 30 päivän käyttöoikeuden. Jos tarvitset jatkoa käyttöoikeuteesi, laita meille viestiä, niin pidennämme sitä tarpeidesi mukaan.

2. Pidätämme tekijänoikeudet ja omistusoikeudet

Saat Palveluumme pelkästään käyttöoikeuden, eli emme myy sinulle Palveluumme kuuluvaa materiaalia. Palvelun tekijänoikeudet, omistusoikeus ja muut vastaavat oikeudet säilyvät meillä.

3. Saat käyttää Palvelua henkilökohtaisiin tarkoituksiin

Saat vapaasti käyttää Palvelua ja sen sisältämiä dokumentteja vain henkilökohtaisiin tarkoituksiisi.

4. Et saa jakaa tai myydä Palveluun kuuluvaa materiaalia

Palvelua tai sen osia ei saa laittaa yleiseen jakoon tai myydä. Eli esimerkiksi Palveluun kuuluvien videoiden ja tiedostojen linkkien jakaminen sosiaalisessa mediassa on ehdottomasti kielletty.

Saat kuitenkin jakaa keskeneräisen tai valmiin version laatimastasi testamentista valitsemillesi henkilöille.

5. Emme voi taata, että pystyt käyttämään palvelua ilman keskeytyksiä tai muutoksia

Emme valitettavasti voi taata, että Palvelu tai muut siihen läheisesti liittyvät osat ovat jatkuvasti saatavilla tai toimivat ilman keskeytyksiä tai muutoksia. Teemme kuitenkin parhaamme, että pystyt käyttämään palvelua ilman ongelmia ja keskeytyksiä.

6. Emme voi taata tietojen oikeellisuutta

Emme valitettavasti voi taata, että Palvelussa esitytetyt tiedot, sähköpostit, puhelimella tai reaaliaikaisessa chatissa annetut tiedot ja ohjeet ovat lainopillisesti oikeita.

Palvelumme koostuu vain ja ainoastaan yleisistä ohjeista ja tarjoamme Palvelun käyttöösi ”Sellaisena kuin se on”.

7. Emme voi ottaa vastuuta mahdollisista vahingoista

Olet itse vastuussa testamentistasi ja kaikista siihen liittyvistä asioista. Tällöin vastaat myös itse kaikista suorista ja epäsuorista vahingoista.

Eli, koska emme tunne tarkemmin tilannettasi, emme voi ottaa vastuuta Palvelun ja sen sisältämien dokumenttien käytöstä, niiden sisällön oikeellisuudesta eikä niissä mahdollisesti esiintyvien häiriöiden tai virheiden takia aiheutuvasta välittömästä, välillisestä, suorasta tai epäsuorasta vahingosta.

8. Annamme sinulle täyden Rahat takaisin -takuun

Jos et jostain syystä ole täysin tyytyväinen Palveluumme, laita meille sähköpostia osoitteeseen hei@helppotestamentti.fi, niin palautamme sinulle Palvelusta maksamasi hinnan. Rahat takaisin -takuu on voimassa 14 päivää Palvelun tilaamisesta.

Tämän lisenssisopimuksen ehdot ovat voimassa myös rahojen palautuksen jälkeen.

9. Käyttäisimme mielellämme kommenttejasi markkinoinnissamme

Saatamme käyttää antamiasi kommentteja ja etunimeäsi hyvän markkinatavan mukaisesti Palvelumme markkinoinnissa. Voit kuitenkin halutessasi kieltää kommenttiesi ja etunimen käyttämisen ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse.

10. Voimme lähettää sinulle sähköpostia

Voimme lähettää sinulle sähköpostia. Voit kieltää sähköpostin lähettämisen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hei@helppotestamentti.fi. Emme koskaan luovuta sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.

11. Erimielisyydet ratkaistaan ensijaisesti puhumalla

Pyrimme aina ratkaisemaan erimielisyydet keskustelemalla yhdessä asiakkaan kanssa. Mikäli koet, että olemme kohdelleet sinua huonosti tai Palvelu ei ole kaikilta osin ollut odotustesi mukainen, ole meihin yhteydessä, niin ratkaistaan asia.

Jos emme saa erimielisyyksiämme ratkaistuksi puhumalla, niin voit halutessasi olla yhteydessä kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi. Huomaathan, että ennen kuin viet asian kuluttajariitalautakunnalle, sinun tulee olla yhteydessä maistraatin kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Halutessasi asian voi ratkaista myös verkossa eurooppalaisella ODR-foorumilla (http://ec.europa.eu/odr).

12. Päivitämme tätä lisenssiä aika ajoin

Päivitämme aika ajoin tässä esitetyn lisenssisopimuksen ehtoja. Ehtojen päivittämisestä ei erikseen ilmoitetaan asiakkaille kirjallisesti, vaan voimassaolevat ehdot löytyvät aina sivustoltamme. Jos jokin lisenssisopimuksen ehdoista todetaan mitättömäksi tai pätemättömäksi, ovat muut ehdot edelleen voimassa. Jos et hyväksy lisenssisopimuksen ehtoja, älä käytä palveluamme.

helppotestamentti.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel