Meille, eli One Down Oy:lle (2803680-6), muodostuu henkilörekisteri palvelumme tilanneista käyttäjistä.

1. Ylläpidämme rekisteriä itse

Hoidamme itse rekisterin ylläpidon. Voit tulla katsomaan tietojasi paikan päälle tai pyytää tietojasi nähtäväksi sähköpostilla:

Yritys: One Down Oy
Vastuuhenkilö: Kaarle Putti
Sähköposti: hei@helppotestamentti.fi
Käyntiosoite: Pyhäjärvenkatu 5B 204, 33200 Tampere

2. Rekisterimme sijaitsee serverillämme Hollannissa

Henkilörekisterimme sijaitsee samalla hollantilaisella serverillä, jolla myös tämä palvelu sijaitsee.

Etunimi ja sähköpostiosoite voidaan siirtää ja säilyttää EU:n ulkopuolella. Tällaisissa tapauksissa varmistamme ennen tietojen siirtoa, että valittu palveluntarjoaja täyttää EU:n ja Suomen asettamien tietosuojakäytäntöjen vaatimukset. Teemme aina kirjallisen sopimuksen tietojen käsittelystä palveluntarjoajan kanssa.

3. Kaikki tiedot ovat ainoastaan meidän käytössä

Emme luovuta henkilötietoja satunnaisille kysyjille. Kuitenkin jos poliisi tai muun viranomainen haluaa nähdä henkilörekisterin, annamme tarvittavat tiedot heidän käyttöönsä.

4. Käytämme tietoja ensisijaisesti Palvelun tuottamiseen

Emme käytä henkilötietoja mihinkään hämärään toimintaan.

5. Rekisterissä on palvelun tuottamisen kannalta vain pakolliset tiedot

Rekisteriimme on tallennettuna ainoastaan tilauksen yhteydessä kerätty etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Mikäli Palvelun tilaukseen sisältyi asiakirjojen toimitus postitse, on rekisteriin tallennettu myös toimitusosoite.

Voimme halutessasi poistaa kaikki tietosi henkilörekisteristä. On kuitenkin tärkeä ymmärtää, että mikäli poistamme sähköpostiosoitteesi rekisteristämme Palvelumme käyttö katkeaa.

6. Suojaamme tiedot ja pidämme ne turvassa

Serverimme sijaitsee tiloissa, jonne on rajatut kulkuoikeudet. Tämän lisäksi rekisteriä pääsee tarkastelemaan etänä ainoastaan tunnuksilla, jotka ovat ainoastaan muutaman henkilön tiedossa.

7. Emme käsittele maksuliikenteeseen liittyviä tietoja

Palvelu on rakennettu siten, että me emme käsittele maksuliikenteeseen liittyviä tietoja. Maksuliikenne ja siihen liittyvä tietoturva on kokonaisuudessaan tilattu Checkout Finland Oy:lta joka kuuluu osaksi OP-konsernia.

helppotestamentti.fi
Tammelan puistokatu 22 33100 Tampere Suomi
Puhelin: 040 090 2325 (ark. klo 12 - 14)
SIVUN KÄYTTÖEHDOTRekisteriote

Setup Menus in Admin Panel